Personal swim 5-pack & Personal borstcrawl cursus

+ Jaarabonnement cadeau!

Borstcrawl leren? Al in één sessie!
Een goede borstcrawl leren lijkt soms lastig. Dit hoeft het echter niet te zijn! Met de juiste persoonlijke feedback en directe inzichten in jouw beweging leren we het je zó aan. Al na één sessie heb je een basis onder controle waar je op door kan bouwen.
Je huidige borstcrawl verbeteren?
Je doet netjes je zwemtrainingen maar je wordt niet sneller. We horen dit vaak en gelukkig is de oplossing met de juiste inzichten even vaak zo simpel. Samen met onze zwemprofessionals duik je volledig in jouw zwemtechniek en zorgen dat we met heldere en begrijpbare stappen jouw borstcrawl verbeteren. Alle aandacht is tijdens deze één op één sessies volledig voor jou. Daarnaast heb je nooit te maken met andere zwemmers in het bad.

In de Endless Pool in Amsterdam haal je door het ontbreken van keerpunten en enkel efficiënte zwemmeters meer rendement uit dezelfde trainingstijd. Nu ziet je zwemtrainer niet enkel een paar slagen per baan, maar iedere slag die je maakt. Alle aandacht gaat naar jou alleen, óf jullie samen wanneer je voor een duo cursus kiest. Omdat we continu met video-feedback werken en je jezelf live kan zien zwemmen in verschillende spiegels, gaat de leercurve veel steiler dan in een normaal zwembad. Het is echt waar, al na één sessie heb je de basis onder controle en bouwen we samen door tot een prachtige borstcrawl.

De Borstcrawl cursus in Amsterdam is volledig op eigen tijden in te plannen wanneer het jóu uitkomst. We zijn goed bereikbaar met de auto, openbaar vervoer en fiets met eigen gratis parkeerplaatsen voor de deur. de cursus bestaat uit 5 trainingen bij ons op de unieke trainingslocatie en eigen opdrachten en oefeningen die je van ons krijgt om tussentijds te oefenen. afhankelijk van het aanvangsniveau en in overleg met jou plannen we de lessen in een tijdsbestek van 5-12 weken in.

Powered by:

“Bepaal je eigen tijden, altijd een baan voor jou alleen”

borstcrawl cursus Amsterdam

PERSONAL SWIM 5-PACK

Volledige individuele aandacht, directe feedback en directe progressie. Boek de sessies in overleg in op dagen en tijden die jóu uitkomen.

 • 5 personal trainingssessies in Endless Pool
 • individuele trainingsopdrachten
 • videofeedback
 • periode: volledig in overleg
 • dagen en tijden flexibel en per keer te bepalen
 • + jaarabonnement Triathlon Inside Magazine!
Kosten per sessie: € 79,- 
swimgym zwemanalyse personal swimming tripro

PERSONAL BORSTCRAWL CURSUS AMSTERDAM

Sneller en beter kan je de borstcrawl niet leren. 100% individuele aandacht en oefenstof die volledig is afgestemd op jou.

 • 5 personal trainingssessies in Endless Pool
 • individuele trainingsopdrachten
 • videofeedback
 • periode: volledig in overleg
 • dagen en tijden flexibel en per keer te bepalen
 • + jaarabonnement Triathlon Inside Magazine!
Kosten personal borstcrawl cursus Amsterdam: € 395,-

PLAN HIER GELIJK JE EERSTE AFSPRAAK

Laden...

HEB JE EEN VRAAG? STEL HEM GERUST!