Sinds 1989 doe ik al triathlons.
Geen topper maar ik doe/deed altijd leuk mee in het midden van het deelnemersveld en zoals de meeste verslaafd geraakt aan het triathlonvirus. Altijd op eigen schema’s echter de laatste jaren merk ik dat ik als gevolg van leeftijd blessuregevoeliger wordt en wil het ook eens over een andere boeg proberen. Niet dat ik verwacht dat ik nog pr’s zal boeken maar op een gezonde manier zo lang mogelijk wil doorgaan.

En dus ga je op zoek naar een coach. Zeker als je al langer aan triathlons hebt gedaan luistert dat nauw want je wordt een eigenwijze triatleet. Bij tri2one train ik nu ruim een half jaar onder leiding van Dimitri en ik ben daar om meerdere redenen zeer tevreden over. Natuurlijk mag je een professionele aanpak verwachten maar wat zeer prettig is is dat Dimitri zeer toegankelijk is en ook oprecht geïnteresseerd in de mens achter de sporter. Hierdoor ontstaat er al snel een goede en hechte vertrouwensband. Als dat dan ook nog eens tot resultaten leidt is dat een perfecte combinatie. Wat ook leuk is aan tri2one coaching is dat je merkt dat je te maken hebt met een team van coaches die elkaar scherp houden en ook in deze moeilijke corona periode tot inventieve uitdagingen komen.

Inmiddels zijn we samen gestart aan de voorbereiding van het seizoen 2021 met een aantal mooie 70.3 wedstrijden in het verschiet. Door de aanpak en samenwerking met Dimitri waarin ik weer veel nieuwe dingen leer heb ik er nu al heel erg veel zin in.