Triathlon coaching

Team Tri2one: persoonlijk & professioneel

Je bent op zoek naar een persoonlijke coach, waarom dan een team van coaches? Juist om de kwaliteit en zeer persoonlijk contact te waarborgen werken wij met een team van professionals. Natuurlijk werk je persoonlijk met je eigen coach, maar als team houden we elkaar scherp, hebben we meer expertise in huis en staan we als platform sterk. Het állerbelangrijkste? Onze coaches kunnen zich voor 100% bezighouden met het coachvak en jouw ontwikkeling. Door het werken als team werken de coaches bewust met een kleinere groep atleten zodat persoonlijk contact tot een next level verheven wordt. Dát noemen we persoonlijk en professioneel!

Tri2one Coach Hylke

Hylke Sietzema

Hoofdcoach en oprichter van Tri2one Coaching. Hylke heeft jarenlange ervaring in de (top)sport, zowel als sporter als trainer. Als voormalig eigenaar van een modern fitnesscentrum en internationaal gecertificeerd personal trainer weet hij als geen ander hoe belangrijk persoonlijke begeleiding is in het bereiken van je doel. Naast triathlon coaching is zwemtechniek personal swim training één van de expertises van Hylke. Hij verzorgt veel zwemtraining in de eigen Endless Pool. Ook voor de beste zwemanalyse in een Endless Pool kan je bij Hylke terecht.

fav Eigenaar en hoofdcoach Tri2one

fav IRONMAN certified coach

fav NASM personal trainer

fav TrainingPeaks certified coach

fav Swimming coach & analyse expert

fav Lifestyle & Weight management coach EFAA

fav Business Triathlon coach

fav Inspanningstesten

E-MAIL:
20200227_174426

Cathy de Vogel

Triathloncoach bij Tri2one Coaching. Met haar roots als atletiektrainster en hardloopster maakte zij carrière in de sport. Natuurlijk is Cathy actief triatlete en IRONMAN Certified Coach. Naast het trainen en coachen van triatleten is Cathy internationaal gecertificeerd personal trainster en sport-masseuse.

fav Triathlon coach & Trainster

fav IRONMAN certified coach

fav NASM personal trainer

fav Sport masseuse ENVVS

fav gediplomeerd hardlooptrainster KNAU

fav AALO voedingsdeskundige level 1

fav KIKA EXTREME coach & coördinatrice 

fav Inspanningstesten

E-MAIL:
20200227_174611

Dimitri van Overloop

Ooit begonnen als startend agegroup triatleet bij Tri2one Coaching. Dimitri weet als geen ander wat een gestructureerde begeleiding en een persoonlijke coach kan betekenen voor je prestaties. in combinatie met een gezinsleven en drukke baan is dit soms een uitdaging, ook hierin heeft Dimitri de deskundigheid én persoonlijke ervaring in huis. Met inmiddels meerdere IRONMAN medailles op zak is Dimitri IRONMAN Certified coach en helpt passievol triatleten met het traject dat hij zelf ooit doorliep.

fav Triathlon coach & Trainer

fav IRONMAN certified coach

fav 7 jaar beroepsmilitair

fav KIKA EXTREME coach

fav Inspanningstesten

E-MAIL:
Marlijn triathlon coach

Marlijn van der Meijden

Triathloncoach en zwemtrainster bij Tri2one Coaching. Als enthousiast triatlete, zwemster & wintersporter kunnen we wel zeggen dat zij een enorme passie voor sport heeft. Niets liever helpt zij sporters bij zijn of haar passie en het bereiken van de sportieve doelen. Als bewegingswetenschapper, IRONMAN Certified coach, haar afgeronde opleiding aan de ALO én haar ervaring in het trainen en coachen van sporters is zij een prachtige toevoeging aan ons team van coaches!

fav Master Bewegingswetenschappen (Human movement Sciences: Sport, Exercise and Health)

fav IRONMAN certified coach

fav Bachelor Academie Lichamelijke Opvoeding

fav Skileraar A & B

fav zwemanalyse Endless Pool

E-MAIL:

Heb je een vraag? Stel hem gerust!