Team Tri2one: persoonlijk & professioneel

Je bent op zoek naar een persoonlijke coach, waarom dan een team van coaches? Juist om de kwaliteit en zeer persoonlijk contact te waarborgen werken wij met een team van professionals. Natuurlijk werk je persoonlijk met je eigen coach, maar als team houden we elkaar scherp, hebben we meer expertise in huis en staan we als platform sterk. Het állerbelangrijkste? Onze coaches kunnen zich voor 100% bezighouden met het coachvak en jouw ontwikkeling. Door het werken als team werken de coaches bewust met een kleinere groep atleten zodat persoonlijk contact tot een next level verheven wordt. Dát noemen we persoonlijk en professioneel!

CHECK ONZE OPENSTAANDE VACATURES

Erik Simon Strijk Triathlon Coach Tri2one

Erik-Simon Strijk

Al sinds jongs af aan is Erik-Simon actief op het hoogste niveau in de triathlonsport. Al vroeg koos hij voor de langere afstand en niet onverdienstelijk: in 2013 en 2019 werd hij Nederlands Kampioen op de lange afstand bij de Challenge Almere. Zijn ervaring als atleet en coach zet hij graag in om triatleten beter te maken in de sport. Ongeacht het niveau, Tri2one Coach Erik-Simon staat voor je klaar om samen met jou naar je droomdoelen toe te werken!

fav 2-voudig Nederlands Kampioen Long distance (2013 / 2019)

fav IRONMAN Certified coach

fav Ervaren age-group coach

fav Professioneel triatleet

fav Snelste finishtijd hele triathlon: 8:16:00

fav Business Triathlon Coach

E-MAIL:
Paul Verkleij NTB triathlon coaching

Paul Verkleij

Triathlon coach met een jaren lange ervaring in top, wedstrijd- en breedte sport en het onderwijs. Paul deed op 14-jarige zijn eerste triathlon en is na vele jaren als sportprofessional meer dan ooit in de ban om gemotiveerde atleten te ondersteunen in hun sportieve doelen. Met zijn ervaring als Talentcoach Bij het RTC Almere, Leercoach voor de TTN3 en TTN4 opleidingen van de NTB en het coachen van meerdere professionele atleten (o.a. Milan Brons en Michiel de Wilde) is Paul een van de meest doorgewinterde coaches van het land. Samen met jou duikt hij graag in het proces van doelen stellen en de juiste monitoring om deze doelen te bereiken. Daarbij blijft plezier in de sport natuurlijk een belangrijk onderdeel! Samen met Paul het avontuur aangaan? Neem dan gelijk contact met ons op!

fav TTN4 (NTB)

fav NASM personal trainer

fav Docent & Leercoach TTN3 en TTN4 opleidingen NTB

fav Topcoach niveau 5

fav Als triatleet 5x podium NK Duathlon/middenafstand triathlon/hele triathlon (periode 2001-2006)

fav Fysieke trainer verscheidene sporten (tennis, hockey, korfbal)

fav Talent Coach RTC Triathlon Almere

fav 15 jaar ervaring docent Sport & Bewegen

fav CIOS

E-MAIL:
endless pool zwemtraining personal swim training

Myrna van Duijven

Als zwemtrainster en personal swim coach verzorgt Myrna bij Tri2one Coaching Zwemanalyses en personal swim trainingen. Met haar Master in Human Movement Science en Bachelor Bewegingswetenschappen is Myrna altijd al gedreven geweest om op hoogstaand niveau met zwemtrainingen bezig te zijn. Zelf zwemt zij al jarenlang op nationaal finaleniveau vrije slag en wisselslag. Trainingen verzorgen doet zij al van jongs af aan, het liefste natuurlijk met een wetenschappelijk tintje. Naast haar werkzaamheden bij Tri2one is zij dan ook actief op het KNZB High Performance Centre voor het verzorgen van videoanalyses en datamonitoring van de topzwemmers van de KNZB.

fav Zwemtrainster & personal Swim Coach

fav Master Human Movement Science

fav Bachelor Bewegingswetenschappen

fav Trainer Wedstrijdzwemmen niveau 3

E-MAIL:
triathlon coaching Tri2one Coaching

Hylke Sietzema

Hoofdcoach en oprichter van Tri2one Coaching. Hylke heeft jarenlange ervaring in de (top)sport, zowel als sporter als trainer. Als voormalig eigenaar van een modern fitnesscentrum en internationaal gecertificeerd personal trainer weet hij als geen ander hoe belangrijk persoonlijke begeleiding is in het bereiken van je doel. Naast triathlon coaching is zwemtechniek personal swim training één van de expertises van Hylke. Hij verzorgt veel zwemtraining in de eigen Endless Pool. Ook voor de beste zwemanalyse in een Endless Pool kan je bij Hylke terecht.

fav Eigenaar en hoofdcoach Tri2one

fav IRONMAN certified coach

fav NASM personal trainer

fav TrainingPeaks certified coach

fav Swimming coach & analyse expert

fav Lifestyle & Weight management coach EFAA

fav Business Triathlon coach

fav Inspanningstesten

E-MAIL:
Triathlon coaching

Mike van den Breul

IRONMAN Certified Triathloncoach bij Tri2one Coaching. Zowel als atleet als coach heeft Mike de nodige kilometers op de teller staan. Met meer dan 10 jaar ervaring als triathloncoach, 30 jaar als triatleet en 13 full distance finishes is er aan ervaringen op alle fronten geen gebrek. Of het nu gaat om het finishen van een eerste triathlon, het behalen van een PR of het finishen op het podium, Mike vindt niets mooier dan samen met jouw een gedegen plan smeden dat naadloos aansluit op jouw dagelijks leven en samen met jou deze doelen te behalen.

fav Triathlon coach & trainer

fav IRONMAN certified coach

fav Ex-beroepsmilitair

fav Inspanningstesten

fav KIKA EXTREME coach

E-MAIL:
Triathlon Coach

Tanya ten Velden

Ik ben Tanya en ik heb, na zelf op hoog niveau de triathlonsport te hebben bedreven, inmiddels zo’n 5 jaar ervaring als Triathlon coach. Ik begeleid atleten op alle niveaus en afstanden. Ik ben een coach die veel contact heeft met mijn atleten en hierdoor zorg ik dat ik snel kan anticiperen en weet ik wat een goede set kan zijn voor die persoon. Naast mijn werk als Triathlon coach werk ik in het onderwijs, ben ik getrouwd en moeder van 2 jonge dochters. Ik weet me dan ook goed te verplaatsen in het combineren van de eigen sport i.c.m. werk & gezin. Zelf train ik namelijk ook nog graag en pak natuurlijk ook wat wedstrijdjes mee. Wil je meer weten over coaching bij mij? Schroom dan niet om contact met me op te nemen!

fav NTB Triathlon Trainer niveau 3 & 4

fav HBO Academie Lichamelijke Opvoeding

fav Inspanningstesten

fav KIKA EXTREME coach

fav Business Triathlon coach

E-MAIL:
Triathlon Coaching Sam Kraaijeveld

Sam Kraaijeveld

Als atleet ligt de ervaring van Sam niet enkel in triathlon; als junior behaalde hij in de atletiek bijvoorbeeld podiumplaatsen op de NK 800m en 1500m. Op de 1500m werd hij zelfs Nederlands Kampioen junioren. De passie voor triathlon werd in 2018 geboren en sinds enkele jaren draait Sam mee in de top van de Eredivisie. Als personal trainer en lifestyle coach richtte Sam na zijn CIOS opleiding een eigen bedrijf op. Één op één sporters beter maken door echt persoonlijk contact is dan ook hetgeen Sam het liefste doet. Wil je aan de slag met Sam als coach, of ben je bijvoorbeeld op zoek naar nét dat beetje extra begeleiding op het gebied van voeding? Neem dan zeker eens contact met Sam op!

fav CIOS niveau 4

fav TTN 3 triathlon trainer (NTB)

fav IRONMAN Certified Coach

fav Verenigingstrainer Triathlon vereniging Dordrecht

fav Fitness Trainer A

fav Personal trainer

fav Swim coach & trainer

fav Lifestyle coach

E-MAIL:
triathlon coach triathlon coaching Janien Lubben Tri2one Coaching

Janien Lubben

Janien ademt sport en heeft haar passie voor het overbrengen van kennis volledig tot haar vak gemaakt. Als actief professioneel triatlete is Janien bij veel lange en middellange afstanden aan de start te vinden. In 2022 werd zij Nederlands Kampioen Long distance bij de Challenge Almere-Amsterdam. Uitstapjes naar de duathlon gingen haar, met in 2022 een 3e plaats op het Nederlands Kampioenschap, ook meer dan behoorlijk af. Haar eigen sportcarrière startte overigens met iets heel anders; judo. Als judoka zag ze ook vaak het podium op nationale kampioenschappen en wist zelfs Nederlands Kampioen te worden. Naast het coachen van triatleten en duursporters heeft Janien ook de nodige kennis in huis op het gebied van (sport)voeding. Ben jij op zoek naar iemand die niet enkel veel persoonlijke aandacht stopt in de begeleiding, maar dit weet te combineren met een goede dosis positieve energie, dan ben je bij Janien aan het juiste adres!

fav Ironman Certified Coach

fav Nederlands Kampioen Long Distance 2022

fav 2e graads HBO docentopleiding Gezondheidszorg en Welzijn

fav MBO Sport & Bewegen niveau 4

fav Professioneel triatlete

E-MAIL:

Heb je een vraag? Stel hem gerust!