PREMIUM COACHING

Persoonlijke intake

Na je aanmelding nemen wij contact met je op om een afspraak voor de persoonlijke intake. Tijdens dit gesprek bespreken wij o.a. je persoonlijke doelstellingen, je beschikbare tijd en tijdstippen en je trainingsmogelijkheden.

Inspanningstest

Na het intakegesprek worden de sport specifieke inspanningstesten voor het fietsen en hardlopen uitgevoerd in ons test- en trainingscentrum in Aalsmeer. Je krijgt een link om een TrainingPeaks account aan te maken of je bestaande account te koppelen aan ons coachingaccount.

Start training

Binnen 5 werkdagen na het intakegesprek gaat je Tri2one Persoonlijke Coaching van start en kun je de eerste 2 weken van je programma gaan bekijken.

MEER VOORDELEN VAN PREMIUM COACHING!

CONTACT MET JE COACH:

Elk trainingsprogramma wordt opgedeeld in blokken van 4 weken. Binnen deze cyclus zit er een opbouw in die ervoor zorgt dat je steeds goed voorbereid en uitgerust aan de volgende week kunt starten. Als Premium Coaching klant heb je de mogelijkheid om 1 x per week het schema door je coach te laten aanpassen. Hiervoor kun je telefonisch contact met de coach opnemen. Aan het einde van elke week heb je telefonisch contact met je coach om de afgelopen week te evalueren en eventueel de volgende week te laten aanpassen. Je coach kijkt altijd mee via je TrainingPeaks account en zal je trainingen volgen en daar eventueel opmerking en tips bij plaatsen. Aan de hand van de trainingen kan het zijn dat je coach tussentijds telefonisch contact met je opneemt om bepaalde trainingen/patronen in je hartslag en/of Power te bespreken.

BORSTCRAWL ANALYSE:

Als Premium Coaching klant kun je gebruik maken van de borstcrawl zwemslag-analyse. Bij voorkeur wordt dit tegelijk met je intake sessie gepland. Je gaat hierbij met je coach het zwembad in en je huidige borstcrawl techniek wordt boven en onder water gefilmd en later geanalyseerd. Op basis van je techniek wordt je in de trainingen specifieke oefeningen (zwem/core/kracht) gegeven waarmee je de techniek kunt verbeteren. Alle oefeningen zijn op video te bekijken in de Tri2one Videotheek.

SPORTVOEDING STRATEGIE:

Een goed uitgebalanceerde sportvoedingsstrategie zorgt ervoor dat je tijdens de key-trainingen leert hoe je tijdens de wedstrijd om moet gaan met het de regelmaat, welke producten en de hoeveelheden sportvoeding. Met name op de halve en hele triathlonafstanden wordt ook niet voor niets het verwerken van de voeding als een 4de onderdeel gezien. Je ontvangt dan op de juiste momenten in je schema bij de key-training een extra toevoeging met een compleet uitgewerkt overzicht van wat je wanneer in de trainingen/wedstrijd gaat gebruiken.

JAARLIJKS 3 X INSPANNINGSTEST:

Om de vooruitgang en de opbouw van het schema perfect op maat te houden wordt je 3 x per jaar getest op de juiste moment in de opbouw van het schema.

MOGELIJKHEID OM EEN POWERMETER IN JE COACHINGPAKKET AAN TE SCHAFFEN:

Een powermeter is het meest nauwkeurige meetmiddel dat er voor het trainen op het fietsonderdeel bestaat. Meer over het hoe en waarom vind je hier. Om de aanschaf van een powermeter makkelijker mogelijk te maken is het mogelijk om deze in je coachingpakket mee te financieren. Je betaald deze dan in maandelijkse termijn zonder extra kosten. Heb je hier interesse in dan kun je dit aangeven bij het aanmelden of via info@tri2onecoaching.nl

TRI2ONE VIDEOTHEEK:

Videotheek met video’s  met uitleg over core-stability oefeningen voor triathlon, uitleg over training, loopscholing, indoortrainingen om je de donkere winter door te helpen en nog veel meer.

GRATIS GROEPSTRAININGEN & CLINICS:

Elke maand houdt Tri2one groepstrainingen en/of clinics waarbij we op persoonlijk vlak tips & tricks geven. Deze trainingen zijn afhankelijk van de tijd van het jaar gericht op techniek, houding, voorkomen van blessures, hoe om te gaan met wedstrijdspanning , buitenwaterstress en vele andere topics. Bij sommige trainingen & clinics wordt gebruik gemaakt van speciale gasttrainers.

VOLG ONBEPERKT ONZE INTERACTIEVE INDOOR FIETSTRAININGEN:

Zeker in de herfst en winter is het lastig om goede kwaliteit fietstrainingen in te plannen. Indoortrainingen hebben het imago saai te zijn, maar een goede indoortraining gaat razendsnel voorbij en biedt een pak aan kwaliteit omdat je geen oponthoudt hebt van stoplichten, kruispunten en andere ‘stoorzenders’. Elke pedaalslag moet raak zijn en wij zorgen voor een gevarieerd aanbod aan trainingen. Het enige wat je nodig hebt is een indoor trainer. En heb je die niet, dan kun je de via Tri2one super scherp aanschaffen. Informeer naar de mogelijkheden.

15% KORTING OP EXTRA INSPANNINGSTESTEN

Soms is het nodig om gedurende het verloop van het seizoen een extra inspanningstest in te plannen. Dit kan extra informatie geven over of en zo ja welke aanpassingen er in je schema gedaan moeten worden bijvoorbeeld na een blessure of valpartij.

GRATIS GEBRUIK VAN DE TRI2ONE FIETSKOFFER

Ga je naar een race in het buitenland? Dan wil je niet dat alle coaching voor niets is geweest omdat je bij aankomst ontdekt dat je fiets tijdens het vervoer is beschadigd. Wanneer je tijdig reserveert kun je gebruik maken van onze speciale Thule Round Trip fietskoffer. De makkelijkste fietskoffer in gebruik.

EXCLUSIEVE PARTNER DISCOUNTS:

De eerste partners hebben zich al aangesloten bij Tri2one en er gaan er meer volgen. Nu al heb je korting op merken zoals Tri2one partners: Tri-Run.

Minimale coachingperiode: 12 maanden

vul nu hier het intake formulier in en ga goed van start in de voorbereiding naar je wedstrijd