ONZE COACHING MOGELIJKHEDEN

Ieder coachtraject is uniek en aangepast op de persoonlijke behoefte van jou als sporter. De één heeft behoefte aan structuur en een rem waar de ander juist een motivator kan gebruiken. De wijze en frequentie van het persoonlijk contact met jouw coach hebben veel invloed op de resultaten, maar ook op de tijdsinvestering van jouw coach. Hieronder geven we de drie coachmogelijkheden aan die wij bieden, ieder met zijn eigen eigenschappen en inhoudelijke begeleidingsmogelijkheden. Natuurlijk kan je ook contact met ons opnemen voor een persoonlijk advies bij jouw eigen doelen.

PERSOONLIJKE COACHING

€ 81

per 4 weken
 • persoonlijke intake
 • VO2-max combi test € 55,-
 • 4 weken schema
 • op HRM en/of vermogen
 • groepstrainingen
 • clinics

NEXT LEVEL COACHING

€ 113

per 4 weken
 • persoonlijke intake
 • VO2-max combi test
 • 2 weken schema
 • op HRM en/of vermogen
 • groepstrainingen
 • clinics

PREMIUM COACHING

€ 184

per 4 weken
 • 2 x VO2-max test / jaar
 • zwemanalyse Endless Pool
 • extra communicatie
 • op HRM en/of vermogen
 • gratis gebruik fietskoffer
 • clinics

Personal Training

Het meeste leer je natuurlijk van een trainer die één op één met je aan de slag gaat en je live feedback geeft. Tri2one verzorgt daarom personal training op het gebied van krachttraining/core stability, Zwemtechniek, open water zwemmen, fietstraining indoor, fietstraining outdoor, looptraining indoor, looptraining outdoor én transitie technieken. We hebben verschillende bij ons aangesloten trainers met hun eigen expertise, verspreid door het land. Tarief voor een personal training bedraagt € 69,- per sessie van een uur. Personal training aanvragen of meer informatie? Stuur ons een bericht via info@tri2onecoaching.nl

Ben je op zoek naar de beste videoanalyse in onze Endless Pool? Klik dan hier

Persoonlijke Coaching

Persoonlijke Coaching is meer dan het ontvangen van een trainingsschema. Bij Persoonlijke Coaching start je met een persoonlijke intake en inspanningstesten. Vervolgens ontvang je elke 4 weken een persoonlijk trainingsschema op maat via het professionele online coachplatform TrainingPeaks. Via dit platform heeft jouw coach de juiste trainingsdata en tools voor de trainingsanalyse, planning en speelt je coach correct in op de huidige fysieke gesteldheid; onmogelijk met bijvoorbeeld een trainingsschema via Excel. Het contact met de coach verloopt grotendeels online via de mail en TrainingPeaks. Je coach analyseert je belangrijkste trainingen per 4 weken en plaatst indien nodig opmerkingen & tips voor volgende workouts. Bij het tussentijds verschuiven van trainingen wordt binnen dit pakket enige zelfstandigheid van de sporter gevraagd. Ben jij iemand die door bijvoorbeeld een beroepsmatige situatie meer behoefte heeft aan meer en persoonlijke communicatiemomenten met je coach, vaker de planning van een schema moet aanpassen of extra modules zoals zwemanalyse, voedingsanalyse wilt gebruiken? Dan bieden wij Extended Coaching en Premium Coaching. De losse diensten zijn ook in een later stadium af te nemen. De prijzen zijn gebaseerd op een minimale coachperiode van 6 maanden.

Next Level Coaching

Ervaar hoeveel progressie goed teamwork kan leveren. De beste tools vanuit Trainingpeaks, de kennis van jouw coach en intensief persoonlijk contact met jouw coach brengen je gegarandeerd tot betere prestaties. Telefonisch contact met jouw coach geeft een volledig andere dimensie aan de coaching en zorgt voor meer geoptimaliseerde trainingen. Daarnaast spelen we sneller in op je actuele fysieke gesteldheid door meer frequente data-analyse en het opstellen van je schema per 2 weken. De VO2-maximaaltesten zijn inbegrepen bij de persoonlijke intake met jouw coach. Een compleet en “next level coaching” pakket.

Premium Coaching

Personal training, Zwemanalyses & personal zwemtrainingen, meerdere VO2-maximaal testen per jaar, Consults bij de beste Sportdietisten van het land, mentale ondersteuning van een sportpsycholoog, premium fietskoffers voor je trip naar het buitenland, dit pakket heeft het allemaal! Wekelijks telefonisch contact met de coach en data-analyses van dag tot dag zorgen ervoor dat we niets missen en niets laten liggen om het maximale uit jouw prestatie te halen. Maximaal betekent niet enkel op het gebied van de sportprestatie, maar ook de maximale efficiëntie in de combinatie carrière/sport/gezin. Een trainingsprogramma is nog niets, de échte coaching en diepgang volgt daarna!

Meld je aan of vraag meer informatie

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht