INSPANNINGSTEST

inspanningstest fietsen Amsterdam

Inspanningstest fietsen VO2max

Een professionele ademgasanalyse inspanningstest in Amsterdam nemen we bij je af op je eigen (wedstrijd)fiets of op onze Wattbike ergometer. De eigen houding op de eigen fiets draagt bij aan de meest accurate testwaarden en exacte bepaling van jouw VO2max, anaerobe drempelwaarde en het bepalen van de juiste trainingszones. Vaak worden deze testen uitgevoerd op een “normale ergometer” die de eigen zitpositie niet evenaart. Het resultaat? Afwijkende testwaarden.  Uiteraard ontvang je een compleet digitaal testrapport.

Kosten fietstest: € 139,-
INSPANNINGSTEST HARDLOPEN

Inspanningstest hardlopen VO2max

In ons geconditioneerde testlab in Amsterdam nemen we de inspanningstest hardlopen af op onze geijkte loopband i.c.m. de ademgasanalyse apparatuur. Hierdoor meten we niet enkel de VO2max waarde en anaerobe drempel nauwkeurig, we koppelen deze waarden ook zo specifiek mogelijk aan de voor jou juiste tempo-zones. Een volledig testrapport en de juiste trainingszones ontvang je van ons digitaal zodat deze nooit verloren gaan.

Kosten looptest: € 139,-
triathlon coaching inspanningstest amsterdam

Inspanningstest triathlon combi VO2max

Ben jij een triatleet en wil je gelijk voor zowel het fietsen als het lopen je VO2max, drempelwaarden en juiste trainingszones in kaart brengen? Dat kan! Speciaal voor triatleten en duatleten bieden we deze inspanningstesten in Amsterdam om direct in fietsen en hardlopen verantwoord en effectief te kunnen trainen. Wil je direct een zwemanalyse laten uitvoeren in onze unieke Endless Pool of zwemtips ontvangen van een zwemtrainer? Dat kan! Een zwemanalyse of zwemtraining in onze Endless Pool is perfect te combineren in dezelfde afspraak in Amsterdam. Een personal zwemtraining of zwemanalyse in de Endless Pool laten uitvoeren? Bekijk hier de mogelijkheden.

Kosten combinatietest fietsen en hardlopen: € 189,-

Vraag meer informatie aan