Een uniek cadeau: Zwemanalyse Premium!

Kan een cadeau nóg persoonlijker?!

Met de Premium Zwemanalyse van Tri2one Coaching geef je een cadeau waar de ontvanger nog jaren, zo niet de rest van zijn of haar zwemleven veel plezier aan zal beleven. Zwemmen in de unieke Endless Pool is niet alleen een beleving die je als zwemmer écht eens ervaren moet hebben, we maken de zwemm(st)er gegarandeerd in deze sessie technisch beter en sneller.

Je ontvangt de cadeaubon in een mooie luxe cadeau-enveloppe per post!
Wat gaan we doen?

We ontvangen de zwemmer of zwemster in ons unieke test & training center in Amsterdam. Met de beste koffie & thee zorgen we voor een warm en persoonlijk welkom. Na een uitgebreide kennismaking wordt het tijd om aan de slag te gaan. Zwemmen in kraakhelder, warm water. Geen keerpunten, altijd het bad voor jou alleen. Een zwemtrainer op een halve meter naast je, ieder moment, bij iedere slag. Directe feedback van een bodemspiegel én spiegel voor je; je verbetert jezelf met iedere slag. Perfecte video-opnames, direct terug te kijken én te analyseren met je persoonlijke trainer. Dit alles in een originele high performance Endless Pool, hét geheim van de pro’s! Na afloop ontvang je een uitgebreid videorapport met ingesproken en ingetekende analyse als naslagwerk voor bij je eigen trainingen.

In de Endless Pool haal je door het ontbreken van keerpunten en enkel efficiënte zwemmeters meer rendement uit dezelfde trainingstijd. Nu ziet je zwemtrainer niet een paar goede slagen per baan, maar iedere slag die je maakt. Laat je overtuigen en benut de unieke kans om in Nederland te trainen met het Endless Pool systeem.

Bestel de cadeaubon gelijk!

  1.  Vul het formulier, in inclusief uw adresgegevens.
  2.  Wij verzenden een IDEAL-betaallink
  3.  Na betaling wordt de cadeaubon per post toegezonden