TROTS OP ONZE PARTNERS!

Om voor onze atleten de beste kwaliteit in begeleiding, kleding, materiaal en coaching te bieden werken we samen met een sterke groep aan partners binnen de sport. Hiernaast bieden wíj juist ook ondersteuning aan maatschappelijke doelen en evenementen. Iets teruggeven is wat ons betreft minstens zo belangrijk als ontvangen. Wij danken onze partners!

KIKA EXTREME

Onderzoek naar een oplossing om kinderkanker definitief de wereld uit te helpen én daarbij nieuwkomers in deze mooie sport kunnen ondersteunen; natúúrlijk zijn wij sinds de start van dit project nauw betrokken bij KIKA EXTREME en steunen wij Stichting Kinderen Kankervrij. Deelnemers aan KIKA EXTREME ontzorgen wij met leerzame clinics, trainingen en een goed voordeel op individuele coaching. Op deze manier zorgen we dat de deelnemers zich zo verantwoord mogelijk voorbereiden op hun triathlon avontuur en bovenal zich volledig kunnen focussen op geld ophalen voor dit geweldige goede doel.

BTTLNS – SWIM & TRIATHLON GEAR

Zwem- en triathlon gear van Nederlandse bodem. Zeer degelijk, duurzaam en veel producten zijn en worden ontwikkeld in samenwerking met onze coaches en atleten. BTTLNS kenmerkt zich door de uitmuntende prijs-kwaliteit verhouding en is niet meer weg te denken bij de triathlons op Nederlandse bodem, kijk maar eens om je heen bij de start!

TRIATHLONACCESSOIRES.NL

De grootste en meest uitgebreide triathlonshop van de Benelux. Met deze partner bieden we onze atleten voordelen op nagenoeg álle gangbare merken op het gebied van triathlon, fietsen, hardlopen en zwemmen. Hiermee blijft onafhankelijk advies geven veel makkelijker, iets waar we altijd voor zullen staan. Bezoek hen eens online óf kom langs bij de uitgebreide showroom in Volkel!

Fitness24.nl

Indoor trainers van nagenoeg alle merken? Het beste advies en kunnen uittesten in de showroom? misschien een eigen homegym inrichten? Als coachplatform vinden we onafhankelijk advies het belangrijkste dat er is. Geen specifiek merk schuiven wij naar voren, met deze partner is er voordeel op iedere keuze die bij jóu past.

SPORDVID

Wanneer het aankomt op videotechniek en het kunnen verzorgen van de beste analyses kunnen wij vertrouwen op Sportvid. Samen met deze partner zijn we altijd in ontwikkeling om ook in de toekomst hét toonaangevende coachplatform te blijven, waar de techniek ons ook brengt.

Heb je een vraag? Stel hem gerust!