PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Intake formulier

Via het intakeformulier ontvangen wij je persoonlijke doelen, je beschikbare tijd en tijdstippen, je trainingsmogelijkheden en nog vele andere voor ons relevante vragen. Deze informatie hebben wij nodig om een goede inschatting te maken hoe we om jou beschikbare tijd en persoonlijke omstandigheden de trainingen gaan plannen.

Seizoensplanning

Afhankelijk van het moment dat je je aanmeldt en doe doelen die je opgeeft wordt door ons geëvalueerd of deze doelstellingen haalbaar seizoen en wordt er een seizoensplanning gemaakt. Niet een link naar iets vergeten…

Inspanningstest

Om het programma definitief vorm te geven hebben we jou specifieke trainingzones nodig. Via ons video platform wordt je in een video uitgelegd hoe je de inspanningstest uitvoert. Na de test voer je de gegevens in via TrainingPeaks (link naar uitleg wat is TP). Na de inspanningstest hebben wij je hartslag en/of powerzones en kunnen we voor elke training de juiste intensiteit te bepalen.

Meer voordelen van het Personalized Trainingsprogramma!

Tri2One Videotheek:

Videotheek met video’s  met uitleg over core-stability oefeningen voor triathlon, uitleg over training, loopscholing, indoortrainingen om je de donkere winter door te helpen en nog veel meer.

Gratis Groepstrainingen & Clinics:

Elke maand houdt Tri2One groepstrainingen en/of clinics waarbij we op persoonlijk vlak tips & tricks geven. Deze trainingen zijn afhankelijk van de tijd van het jaar gericht op techniek, houding, voorkomen van blessures, hoe om te gaan met wedstrijdspanning , buitenwaterstress en vele andere topics. Bij sommige trainingen & clinics wordt gebruik gemaakt van speciale gasttrainers.

Volg 1 x per week de interactieve indoorfietstraining:

Zeker in de herfst en winter is het lastig om goede kwaliteit fietstrainingen in te plannen. Indoortrainingen hebben het imago saai te zijn, maar een goede indoortraining gaat razendsnel voorbij en biedt een pak aan kwaliteit omdat je geen oponthoudt hebt van stoplichten, kruispunten en andere ‘stoorzenders’. Elke pedaalslag moet raak zijn en wij zorgen voor een gevarieerd aanbod aan trainingen. Het enige wat je nodig hebt is een indoor trainer. En heb je die niet, dan kun je de via Tri2One super scherp aanschaffen. Informeer naar de mogelijkheden.

Exclusieve partner discounts:

De eerste partners hebben zich al aangesloten bij Tri2One en er gaan er meer volgen. Nu al heb je korting op merken zoals Tri2One partners: H5, Hoka, Newton, Tri-Run.