VEEL GESTELDE VRAGEN

We hebben ons best gedaan om de belangrijkste informatie in de uitleg bij de verschillende producten en diensten die we aanbieden te vermelden. Toch kan het natuurlijk zijn dat je nog andere vragen hebt. De meest voorkomende en relevante vragen staan hier al beantwoord. Staat jouw vraag hier niet tussen dan kun je deze stellen op info@tri2onecoaching.nl

Hoe fit moet ik zijn om bij Tri2one Coaching te kunnen trainen?

Je kunt op elk gewenst moment instappen. Afhankelijk van je fysieke conditie, (sport) achtergrond en hoeveelheid besteedbare tijd gaan we samen bekijken welke doelen haalbaar zijn

Kan ik een Persoonlijk Trainingsschema of Coaching op elk moment starten?

In principe wel, maar een en ander hangt wel af van de sportieve achtergrond die je hebt en hoeveel tijd je hebt gepland om je doelstelling te halen. Bijvoorbeeld; zonder een specifieke triathlonbasis is het niet verstandig om in 4 weken een halve triathlon te willen doen. Na het ontvangen van je intakeformulier wordt beoordeeld wat reëel is en wat niet.

De gemiddelde norm die wij hanteren is 8 weken opbouw naar een sprint triathlon, 12 weken naar een kwart en OD triathlon en 16 weken naar een halve triathlon / 70.3 Ironman.

Gezond en verantwoord trainen staat voorop bij Tri2one Coaching

Hoe lang kan ik gebruik maken van de speciale voordelen en kortingsacties van Tri2One Coaching?

Alle voordelen en eventuele kortingsacties zijn gedurende de looptijd van je programma of abonnement geldig.

Is Tri2One Coaching alleen voor hele snelle wedstrijdatleten?

Nee, zeker niet. We hebben meerdere hele goede en snelle atleten in ons Team zitten, maar Tri2one Coaching is er voor iedereen. Iedereen is welkom. Of je nu voor het eerst een Sprint triathlon wilt doen of dit seizoen aan de start van een hele triathlon. Alle onderdelen, van Persoonlijk Trainingssschema tot Premium Coaching, worden op maat gemaakt en aangepast aan jouw persoonlijke niveau.

Kan ik in termijnen betalen?

De Persoonlijk Trainingsschema’s betaal je in een keer. De overige diensten zoals T2O Club, Persoonlijke Coaching en Premium Coaching betaal je vooraf per maand, kwartaal of per jaar naar keuze.

Kan ik alle video’s die horen bij mijn gekozen dienst blijven bekijken?

Ja, afhankelijk van de gekozen dienst kun je de video’s die bij jouw programma horen onbeperkt gedurende de duur van je programma bekijken.

Wat gebeurt er met de coachingsperiode wanneer ik geblesseerd raak?

Bij een blessure of ongeval wordt in gezamenlijk overleg besloten welke oplossing we zoeken. In de meeste gevallen wordt de periode op ‘hold’ gezet totdat je de trainingen weer kunt oppakken.

Hoe kan ik opzeggen?

Ieder coachtraject is na de overeengekomen vaste periode per 4 kalenderweken op te zeggen bij de eigen coach of via info@tri2onecoaching.nl

Zie ook: Algemene voorwaarden Tri2one Coaching

Waar vind ik de algemene voorwaarden?

De algemene voorwaarden van Tri2one Coaching kan je hier volledig vinden:

Algemene voorwaarden Tri2one Coaching

TRI2ONE PARTNERS