Tri2one Tijdrit Almere

We zijn trotse hoofdsponsor van deze prachtige tijdrit in de Flevolandse polder! Dit jaar natuurlijk verplaatst van het voorjaar richting het najaar, maar we gaan hier nog altijd een geweldige dag van maken. Voor alle Tri2one atleten pakken we groots uit met een heuse team- en warmfietstent, omkleedtent, on-site coaching en aanwezigheid van alle coaches en trainers van Tri2one. Cathy & Dimitri zullen deze dag het meeste te vinden zijn om en nabij de Tri2one Area. Hylke neemt zelf ook deel, maar is wel het grootste deel van de dag aanwezig.

Voor deelname aan de tijdrit en alle event informatie check je de website van Start2Finish: Tri2one Tijdrit Almere pagina

Tri2one Team Area
Als Tri2one atleet heb jij toegang tot de Tri2one Team Area. Dit maakt het mogelijk om, huidende aan de anderhalve meter afstand, toch eerder en langer na je tijdrit aanwezig te zijn. Gezellig napraten met je coach of andere atleten is hier mogelijk, óók bij wat minder mooi weer. Heb je Tri2one teamkleding? Trek deze dan natuurlijk aan zodat het voor iedereen, ook de organisatie, direct duidelijk is dat jij toegang hebt tot dit gebied.

Tri2one Bike Rack
Er wordt gezorgd voor een fietsrek waar alle Tri2one atleten zijn/haar fiets goed kwijt kunnen, net als een wisselzone in een triathlon.

Warming up area
We bieden een stroomvoorziening en een mogelijkheid om droog warm te fietsen. Let op: als je hier gebruik van wenst te maken dien we wel zelf je eigen trainer (Tacx/Wahoo etc.) mee te brengen en zelf te instaleren.

Tri2one Team Tent
Laat je spullen veilig en droog achter in en bij de Tri2one Team Tent. Tevens kan je hier omkleden wanneer je wilt.

Tot Zaterdag 17 oktober!