Erik Hordijk’s road to Hawaii

The road to Hawaii: Erik Hordijk’s triathlondroom

Het is oktober 2016 wanneer de telefoon van coach Hylke overgaat. De IRONMAN world championchips in Kona – Hawaii staat dan nog vers op het netvlies. Aan de andere kant van de lijn stelt Erik zich voor; nog nooit een triathlon gedaan, zwemmen kan hij niet, maar wel is hij vastberaden: in minder dan een jaar zal hij starten én finishen in één van de zwaarste én meest prestigieuze IRONMAN die er is. Jawel, Kona…

Op zijn weg naar de ultieme triathlondroom laat Erik niets aan het toeval over en zoekt hij professionele ondersteuning bij Tri2one Coaching en coach Hylke Sietzema.
Een zeer bijzonder project is geboren.

Inmiddels kunnen we zeggen dat het project zeer succesvol is geweest met een sterke finish van Erik op Hawaii. Zijn doorzettingsvermogen en het perfect uitvoeren van de trainingsschema’s werden hier naar rato beloond.

Ben jij benieuwd hoé het is om vanaf de basis je voor te bereiden op een IRONMAN en wil je dit ervaren vanuit de ogen en het lijf van de sporter? Neem dan een kijkje op  www.triathlondroom.nl . Absoluut het lezen en volgen waard!