PREMIUM COACHING

Intake formulier

Tijdens het persoonlijke intakegesprek bespreken wij je persoonlijke doelstellingen, je beschikbare tijd en tijdstippen, je trainingsmogelijkheden en nog een aantal andere relevante punten. Deze informatie hebben wij nodig om een goede inschatting te maken hoe we met de voor jou beschikbare tijd en persoonlijke omstandigheden de trainingen gaan plannen.

Seizoensplanning

Afhankelijk van het moment dat je je aanmeldt en de doelen die je opgeeft wordt gezamenlijk besproken of deze doelstellingen haalbaar en/of verstandig zijn.

Inspanningstest

Om de coaching definitief vorm te geven hebben we natuurlijk jouw specifieke trainingszones nodig. Na het intakegesprek ga je de sportspecifieke inspanningstesten uitvoeren in ons trainingscentrum in Aalsmeer. Na de testen hebben wij je hartslag en/of powerzones en kunnen we voor elke training de juiste intensiteit te bepalen en een gezonde en verantwoorde opbouw garanderen.

MEER VOORDELEN VAN PREMIUM COACHING!

JAARLIJKS 3 X INSPANNINGSTEST:

Om de vooruitgang en de opbouw van het schema perfect op maat te houden wordt je 3 x per jaar getest op de juiste moment in de opbouw van het schema.

MOGELIJKHEID OM EEN POWERMETER IN JE COACHINGPAKKET AAN TE SCHAFFEN:

Een powermeter is het meest nauwkeurige meetmiddel dat er voor het trainen op het fietsonderdeel bestaat. Meer over het hoe en waarom vind je hier. Om de aanschaf van een powermeter makkelijker mogelijk te maken is het mogelijk om deze in je coachingpakket mee te financieren. Je betaald deze dan in maandelijkse termijn zonder extra kosten. Heb je hier interesse in dan kun je dit aangeven bij het aanmelden of via info@tri2onecoaching.nl

TRI2ONE VIDEOTHEEK:

Videotheek met video’s  met uitleg over core-stability oefeningen voor triathlon, uitleg over training, loopscholing, indoortrainingen om je de donkere winter door te helpen en nog veel meer.

GRATIS GROEPSTRAININGEN & CLINICS:

Elke maand houdt Tri2one groepstrainingen en/of clinics waarbij we op persoonlijk vlak tips & tricks geven. Deze trainingen zijn afhankelijk van de tijd van het jaar gericht op techniek, houding, voorkomen van blessures, hoe om te gaan met wedstrijdspanning , buitenwaterstress en vele andere topics. Bij sommige trainingen & clinics wordt gebruik gemaakt van speciale gasttrainers.

VOLG ONBEPERKT ONZE INTERACTIEVE INDOOR FIETSTRAININGEN:

Zeker in de herfst en winter is het lastig om goede kwaliteit fietstrainingen in te plannen. Indoortrainingen hebben het imago saai te zijn, maar een goede indoortraining gaat razendsnel voorbij en biedt een pak aan kwaliteit omdat je geen oponthoudt hebt van stoplichten, kruispunten en andere ‘stoorzenders’. Elke pedaalslag moet raak zijn en wij zorgen voor een gevarieerd aanbod aan trainingen. Het enige wat je nodig hebt is een indoor trainer. En heb je die niet, dan kun je de via Tri2one super scherp aanschaffen. Informeer naar de mogelijkheden.

GRATIS GEBRUIK VAN DE TRI2ONE RACE WIELEN:

Wij begrijpen als geen ander dat de triathlonsport geen goedkope sport is en dat je je geld ook maar 1 keer kunt uitgeven. Soms moet je keuzes maken en als je keuze op de coaching valt kan het zijn dat je die mooie race wielset nog een jaartje moet overslaan. Geen probleem, want bij Tri2one kun je 3 x per jaar een race wielset lenen. Zo sta je compleet voorbereid aan de start van je belangrijkste wedstrijden. Wel tijdig reserveren, wie het eerst komt…….

15% KORTING OP EXTRA INSPANNINGSTESTEN

Soms is het nodig om gedurende het verloop van het seizoen een extra inspanningstest in te plannen. Dit kan extra informatie geven over of en zo ja welke aanpassingen er in je schema gedaan moeten worden bijvoorbeeld na een blessure of valpartij.

GRATIS GEBRUIK VAN DE TRI2ONE FIETSKOFFER

Ga je naar een race in het buitenland? Dan wil je niet dat alle coaching voor niets is geweest omdat je bij aankomst ontdekt dat je fiets tijdens het vervoer is beschadigd. Wanneer je tijdig reserveert kun je gebruik maken van onze speciale Thule Round Trip fietskoffer. De makkelijkste fietskoffer in gebruik.

€ 50 KORTING OP BIKE FIT VOOR EEN EIGEN FIETS BIJ TRI-RUN:

Om het maximale uit je prestatie te halen is het belangrijk dat je ook goed op de fiets zit. Om ervoor te zorgen dat je het maximale uit je begeleiding en equipment haalt en om blessures te voorkomen adviseren wij je om een goede bike fit te laten uitvoeren.

EXCLUSIEVE PARTNER DISCOUNTS:

De eerste partners hebben zich al aangesloten bij Tri2one en er gaan er meer volgen. Nu al heb je korting op merken zoals Tri2one partners: Aquasphere, H5, Hoka en Tri-Run.

Minimale coachingperiode: 12 maanden

vul nu hier het intake formulier in en ga goed van start in de voorbereiding naar je wedstrijd