Ironman Maastricht

JOUW PERSOONLIJKE TRIATHLON COACH

Het is zover: je hebt je ingeschreven voor een halve IRONMAN en gaat voor die prachtige medaille. Geweldig! We zijn erg blij met weer een echt IRONMAN evenement in Nederland en hebben vanuit Tri2one Coaching speciaal voor de deelnemers daar een leuk coachpakket samengesteld. Wie weet is IRONMAN Maastricht je eerste IRONMAN 70.3, of heb je al eerder een triathlon gedaan maar wil je er nu meer uithalen. Wat het ook is, samen met jou halen we het maximale binnen jouw mogelijkheden naar boven, wát je doel of ervaring ook is.

Het belangrijkste is dat jouw triathloncoach volledig betrokken is en jouw situatie begrijpt. Hoe is bijvoorbeeld jouw levensstijl? Heb je een gezin, een drukke baan of eigen bedrijf? Zijn en fysieke uitdagingen die het trainen kunnen belemmeren? Soms kunnen deze zaken als een behoorlijke uitdaging ervaren worden in de training en juist dan biedt het uitkomst iedere week je schema te laten afstemmen op jouw situatie. Niemand is hetzelfde, een standaard triathlonschema zal je bij ons dan ook niet terugvinden. Bij jouw triathloncoach sta jij als sporter altijd voorop. Triathloncoaching is zijn of haar vak.

Hylke

Cathy

Dimitri

Het is zover: je hebt jezelf een doel gesteld en wilt deze behalen. Geweldig! Wie weet is dit je eerste IRONMAN 70.3, of heb je al eerder een triathlon gedaan maar wil je er nu meer uithalen. Wat het ook is, samen met jou halen we het beste in je naar boven, wát je doel ook is.

Het belangrijkste is dat jouw triathloncoach volledig betrokken is en jouw situatie begrijpt, hoe jouw levensstijl er ook uitziet. Een gezin, drukke baan of eigen bedrijf kunnen als een behoorlijke uitdaging ervaren worden in de training en juist dan biedt het uitkomst iedere week je schema te laten afstemmen op jouw situatie. Niemand is hetzelfde, een standaard triathlonschema zal je bij ons dan ook niet terugvinden. Bij jouw triathloncoach sta jij als sporter altijd voorop. Triathloncoaching is zijn of haar vak.

Tri2one groep Ironman U

PERSOONLIJKE COACHING - Ironman Maastricht - Start uiterlijk 06 april

€ 81

per 4 weken
  • Persoonlijke intake
  • Trainingsschema op maat
  • Gratis BTTLNS Valryon zwembril
  • Korte zwemanalyse bij intake
  • BTTLNS trisuit met eigen naam (€ 85)
  • Gratis BTTLNS mesh-bag
  • VO2max combitest(€ 55)
  • Tri2one bidon

Persoonlijke Coaching

Persoonlijke Coaching is zóveel meer dan het ontvangen van een trainingsschema. Bij Persoonlijke Coaching start je met een intake, inspanningstesten en een ruim intakegesprek met jouw eigen coach. Dit alles natuurlijk vanuit ons unieke eigen test & training centre. Vervolgens ontvang je elke 4 weken een persoonlijk trainingsschema op maat via het professionele online coachplatform TrainingPeaks. Via dit platform heeft jouw coach de juiste trainingsdata en tools voor de trainingsanalyse, planning en speelt je coach correct in op de huidige fysieke gesteldheid; onmogelijk met bijvoorbeeld een trainingsschema via Excel. Het contact met de coach verloopt grotendeels online via de mail en TrainingPeaks. Je coach analyseert je belangrijkste trainingen per 4 weken en plaatst indien nodig opmerkingen & tips voor volgende workouts. Bij het tussentijds verschuiven van trainingen wordt binnen dit pakket enige zelfstandigheid van de sporter gevraagd. Ben jij iemand die door bijvoorbeeld een beroepsmatige situatie meer behoefte heeft aan meer en persoonlijke communicatiemomenten met je coach, vaker de planning van een schema moet aanpassen of extra modules zoals zwemanalyse, voedingsanalyse wilt gebruiken? Dan bieden wij Extended Coaching en Premium Coaching. De losse diensten zijn ook in een later stadium af te nemen.

Schrijf je nu in!


Tri2one coaching home pagina