BORSTCRAWL CURSUSSEN 2017

Zwemmen, voor velen het moeilijkste onderdeel van triathlon. Dit hoeft het niet te zijn! Leer in een groep met mede-sporters hoe leuk het is om in 12 weken een goede borstcrawl aan te leren. Zorg dat je jaren profiteert van de juiste basistechniek die je stap voor stap wordt bijgebracht door ervaren zwemmers en trainers. De nieuwste technieken, de videoanalyses en de unieke interactieve videotheek maken onze borstcrawlcursus tot een ware beleving die van het zwembad je nieuwe vriend maken!  SCHRIJF ME GELIJK IN

Voor wie?

Basiscursus
We leren de beginnende zwemmer borstcrawl, maar ook als je meer ervaring hebt zul je veel leren deze cursus en een betere basis gelegd hebben. Na deze cursus heb je de basistechniek van borstcrawl onder controle en ben je klaar om verder te bouwen aan volume en snelheid. Doorstroming naar de level-1 cursus is direct mogelijk.

Level-1
Voor iedereen die de basisvaardigheden van de borstcrawl onder de knie heeft maar sneller, langer en efficiënter wil leren zwemmen. We werken veel aan techniek en de basiselementen, maar ook wordt er langzaam meer volume en tempowerk ingebouwd. Deze cursus is toegankelijk voor iedereen die 400m onafgebroken bc of meer kan zwemmen.

Dit maakt ons uniek:

  • Ervaren trainers met triathlon know how
  • Video-educatie via de exclusieve T2O videotheek
  • Online trainingen en zwemschema’s voor thuis
  • Videoanlyses van jouw eigen zwemslag
  • 12 weken training in groepsverband

LOCATIE EN TIJDEN

Locatie
Zwembad “de Waterlelie” in Aalsmeer.

Startdatum
donderdagavond 19 oktober 2017

Tijden & niveau
20:30u – 21:30u        level 1
20:30u – 21:30u        basis

Cursusprijs
€ 159,-

Aanmelding & inschrijving

Klik hier om naar het aanmeldingsformulier te gaan en je plekje in de cursus te reserveren!