PERSONAL TRIATHLON COACHING

Het is zover: je hebt jezelf een doel gesteld en wilt deze behalen. Geweldig! Wie weet is dit je eerste IRONMAN, een halve triathlon, een OD triathlon of misschien wel überhaupt je éérste triathlon ervaring. Wat het ook is, samen met jou halen we het beste in je naar boven, wát je doel ook is.

Het belangrijkste is dat jouw triathloncoach volledig betrokken is en jouw situatie begrijpt, hoe jouw levensstijl er ook uitziet. Een gezin, drukke baan of eigen bedrijf kunnen als een behoorlijke uitdaging ervaren worden in de training en juist dan biedt het uitkomst iedere week je schema te laten afstemmen op jouw situatie. Niemand is hetzelfde, een standaard triathlonschema zal je bij ons dan ook niet terugvinden. Bij onze triathloncoaches sta jij als sporter altijd voorop. Ons team bestaat uit enkel ervaren en gediplomeerde personal trainers en coaches met een enorme ervaring in de triathlonsport. Benieuwd naar ons coachteam? Check het hier op de teampagina.

Ieder coachtraject is uniek en aangepast op de persoonlijke behoefte van jou als sporter. De één heeft behoefte aan structuur en een rem waar de ander juist een motivator kan gebruiken. De wijze en frequentie van het persoonlijk contact met jouw coach hebben veel invloed op de resultaten, maar ook op de tijdsinvestering van jouw coach. Hieronder geven we de drie coachmogelijkheden aan die wij bieden, ieder met zijn eigen eigenschappen en inhoudelijke begeleidingsmogelijkheden. Natuurlijk kan je ook contact met ons opnemen voor een persoonlijk advies bij jouw eigen doelen.

PERSOONLIJKE COACHING

€ 89

per 4 weken
 • persoonlijke intake
 • VO2-max combi test € 65,-
 • 4 weken schema
 • op HRM en/of vermogen
 • groepstrainingen
 • clinics

NEXT LEVEL COACHING

€ 123

per 4 weken
 • Persoonlijke intake
 • 1x VO2-max combi test bij aanvang
 • Schema per twee weken
 • op HRM en/of vermogen
 • Data-analyses en evaluatie
 • Kosteloze deelname clinics

PREMIUM COACHING

€ 199

per 4 weken
 • 1x VO2-max test / jaar
 • zwemanalyse bij aanvang
 • Wekelijkse coachcall
 • op HRM en/of vermogen
 • 1x combitest VO2max test per jaar
 • kosteloze deelname clinics

Personal Training

Het meeste leer je natuurlijk van een trainer die één op één met je aan de slag gaat en je live feedback geeft. Tri2one verzorgt daarom personal training op het gebied van krachttraining/core stability, Zwemtechniek, open water zwemmen, fietstraining indoor, fietstraining outdoor, looptraining indoor, looptraining outdoor én transitie technieken. We hebben verschillende bij ons aangesloten trainers met hun eigen expertise, verspreid door het land. Tarief voor een personal training bedraagt € 75,- per sessie van een uur. Personal training aanvragen of meer informatie? Stuur ons een bericht via info@tri2onecoaching.nl

Ben je op zoek naar de beste videoanalyse in onze Endless Pool? Klik dan hier

Persoonlijke Coaching

Persoonlijke Coaching is meer dan het ontvangen van een trainingsschema. Bij Persoonlijke Coaching start je met een persoonlijke intake en inspanningstesten. Vervolgens ontvang je elke 4 weken een persoonlijk trainingsschema op maat via het professionele online coachplatform TrainingPeaks. Via dit platform heeft jouw coach de juiste trainingsdata en tools voor de trainingsanalyse, planning en speelt je coach correct in op de huidige fysieke gesteldheid; onmogelijk met bijvoorbeeld een trainingsschema via Excel. Het contact met de coach verloopt grotendeels online via de mail en TrainingPeaks. Je coach analyseert je belangrijkste trainingen per 4 weken en plaatst indien nodig opmerkingen & tips voor volgende workouts. Bij het tussentijds verschuiven van trainingen wordt binnen dit pakket enige zelfstandigheid van de sporter gevraagd. Ben jij iemand die door bijvoorbeeld een beroepsmatige situatie meer behoefte heeft aan meer en persoonlijke communicatiemomenten met je coach, vaker de planning van een schema moet aanpassen of extra modules zoals zwemanalyse, voedingsanalyse wilt gebruiken? Dan bieden wij Extended Coaching en Premium Coaching. De losse diensten zijn ook in een later stadium af te nemen. De prijzen zijn gebaseerd op een minimale coachperiode van 6 maanden.

Next Level Coaching

Ervaar hoeveel progressie goed teamwork kan leveren. De beste tools vanuit Trainingpeaks, de kennis van jouw coach en intensief persoonlijk contact met jouw coach brengen je gegarandeerd tot betere prestaties. Telefonisch contact met jouw coach geeft een volledig andere dimensie aan de coaching en zorgt voor meer geoptimaliseerde trainingen. Daarnaast spelen we sneller in op je actuele fysieke gesteldheid door meer frequente data-analyse en het opstellen van je schema per 2 weken. De VO2-maximaaltesten bij aanvang zijn inbegrepen bij de persoonlijke intake met jouw coach. Een compleet en “next level coaching” pakket.

Premium Coaching

Personal training, Zwemanalyses & personal zwemtrainingen, kosteloze VO2-maximaal testen ieder jaar, deelname aan verschillende clinics en vooral intensief contact met jouw coach; dit pakket heeft het allemaal! Wekelijks telefonisch contact met de coach óf bijvoorbeeld in Amsterdam in ons test & trainingcentrum. Data-analyses van dag tot dag zorgen ervoor dat we niets missen en niets laten liggen om het maximale uit jouw prestatie te halen. Maximaal betekent niet enkel op het gebied van de sportprestatie, maar ook de maximale efficiëntie in de combinatie carrière/sport/gezin. Een trainingsprogramma is nog niets, de échte coaching en diepgang volgt daarna!

Vraag meer informatie aan