PERSOONLIJK TRAININGSSCHEMA

Persoonlijke intake

Na je aanmelding nemen wij contact met je op om een afspraak voor de persoonlijke intake. Tijdens dit gesprek bespreken wij o.a. je persoonlijke doelstellingen, je beschikbare tijd en tijdstippen en je trainingsmogelijkheden.

Inspanningstest

Na het intakegesprek worden de sport specifieke inspanningstesten voor het fietsen en hardlopen uitgevoerd in ons test- en trainingscentrum in Aalsmeer. Je krijgt een link om een TrainingPeaks account aan te maken of je bestaande account te koppelen aan ons coachingaccount.

Start training

Binnen 5 werkdagen na het intakegesprek gaat je Tri2one Persoonlijke Coaching van start en kun je de eerste 4 weken van je programma gaan bekijken.

MEER VOORDELEN VAN PERSOONLIJKE COACHING!

MOGELIJKHEID OM EEN POWERMETER IN JE COACHINGPAKKET AAN TE SCHAFFEN:

Een powermeter is het meest nauwkeurige meetmiddel dat er voor het trainen op het fietsonderdeel bestaat. Meer over het hoe en waarom vind je hier. Om de aanschaf van een powermeter makkelijker mogelijk te maken is het mogelijk om deze in je coachingpakket mee te financieren. Je betaald deze dan in maandelijkse termijn zonder extra kosten. Heb je hier interesse in dan kun je dit aangeven bij het aanmelden of via info@tri2onecoaching.nl

TRI2ONE VIDEOTHEEK:

Videotheek met video’s  met uitleg over core-stability oefeningen voor triathlon, uitleg over training, loopscholing, indoortrainingen om je de donkere winter door te helpen en nog veel meer.

GRATIS GROEPSTRAININGEN & CLINICS:

Elke maand houdt Tri2one groepstrainingen en/of clinics waarbij we op persoonlijk vlak tips & tricks geven. Deze trainingen zijn afhankelijk van de tijd van het jaar gericht op techniek, houding, voorkomen van blessures, hoe om te gaan met wedstrijdspanning , buitenwaterstress en vele andere topics. Bij sommige trainingen & clinics wordt gebruik gemaakt van speciale gasttrainers.

VOLG ONZE INTERACTIEVE INDOOR FIETSTRAININGEN:

Zeker in de herfst en winter is het lastig om goede kwaliteit fietstrainingen in te plannen. Indoortrainingen hebben het imago saai te zijn, maar een goede indoortraining gaat razendsnel voorbij en biedt een pak aan kwaliteit omdat je geen oponthoudt hebt van stoplichten, kruispunten en andere ‘stoorzenders’. Elke pedaalslag moet raak zijn en wij zorgen voor een gevarieerd aanbod aan trainingen. Het enige wat je nodig hebt is een indoor trainer. En heb je die niet, dan kun je de via Tri2one super scherp aanschaffen. Informeer naar de mogelijkheden.

 

GRATIS GEBRUIK VAN DE TRI2ONE RACE WIELEN:

Wij begrijpen als geen ander dat de triathlonsport geen goedkope sport is en dat je je geld ook maar 1 keer kunt uitgeven. Soms moet je keuzes maken en als je keuze op de coaching valt kan het zijn dat je die mooie race wielset nog een jaartje moet overslaan. Geen probleem, want bij Tri2one kun je 2 x per jaar een race wielset lenen. Zo sta je compleet voorbereid aan de start van je belangrijkste wedstrijden.

15% KORTING OP EXTRA INSPANNINGSTESTEN

Soms is het nodig om gedurende het verloop van het seizoen een extra inspanningstest in te plannen. Dit kan extra informatie geven over of en zo ja welke aanpassingen er in je schema gedaan moeten worden bijvoorbeeld na een blessure of een valpartij of gewoon om te bepalen hoever je gevorderd bent.

€ 50 KORTING OP BIKE FIT VOOR EEN EIGEN FIETS BIJ TRI-RUN:

Om het maximale uit je prestatie te halen is het belangrijk dat je ook goed op de fiets zit. Om ervoor te zorgen dat je het maximale uit je begeleiding en equipment haalt en om blessures te voorkomen adviseren wij je om een goede bike fit te laten uitvoeren.

EXCLUSIEVE PARTNER DISCOUNTS:

De eerste partners hebben zich al aangesloten bij Tri2one en er gaan er meer volgen. Nu al heb je korting op merken zoals Tri2one partners: Aquasphere, H5, Hoka en Tri-Run.

Minimale coachingperiode: 6 maanden

Meld je nu aan en wij nemen contact met je op. Train verstandig, train met Tri2one Coaching